TV-sztárok

“A feleségem életem legszebb 3000 éjszakás kalandja”

Jakupcsek Gabriella az Állatkertben találkozott Árpa Attilával, a Szerencsekerék műsorvezetőjével, aki elárulta, gyakori vendég itt családjával, sőt saját farkasa is van, akinek ketrecébe néha be is merészkedik.

Árpa Attila, mindenki macsója a privát életében kínosan ügyel arra, hogy feleségéből és kislányából csak annyit kapjon a nyilvánosság, amennyi nekik jó. A munka végeztével pedig eldob mindent, és minden porcikájával rájuk koncentrál. „Eddig én voltam a kedves kis feleség, aki várja a macsó férjét. Az elmúlt hónapokban azonban megváltozott Attila megítélése, így most már úgy látják az emberek, hogy nagyon szerencsés vagyok, amiért ilyen férjem van. Nagyon büszke vagyok rá!” A pár tíz éve van együtt, Attila így összegzi kapcsolatukat: „Azt szoktam mondani, hogy ő életem legszebb 3000 éjszakás kalandja.”
A beszélgetés Attila szakmai életéről folytatódik; az elmúlt években színészként, producerként, tehetségkutató műsor szereplőjeként egyaránt találkoztunk a nevével. „A végzettség sok esetben nem fontos, sokkal fontosabb az, hogy az ember szeresse azt, amit csinál, legyen szó éppen egy gagyi filmről vagy hollywoodi produkcióról. Higgyen benne. És legyen képes váltani, amikor kell.” „Te most váltasz” – veti közbe Jakupcsek Gabriella. „Folyamatosan váltok. Ha egy korszak lezárul, akkor továbblépek. Ez erőt ad, főleg ha megnézem egykori kollégáimat. Lelki zombik, akik egy gyárban dolgoznak, és már fel sem fogják, hogy egy kereskedelmi tévé nem a világ közepe, és van élet azon túl is.”
Attila legújabb feladata a Szerencsekerék műsorvezetése, saját bevallása szerint ő lenne az utolsó, akit ő maga választana erre a feladatra.  Ám a csatorna a nézők örömére mellette döntött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top