TV-sztárok

ÖsszeEsküvő Marci lefektetné a zenész feleségét

A rezidenciára érkező szexuálpszichológusra is rámozdult Marci. A Bors beszámolója szerint az ÖsszeEsküvők játékosa nyíltan felajánlotta a szakértőnek, hogy szájjal örömet szerez neki. A szextudor diagnózist is felállított az ajkai fodrászról, amellyel jobb, ha nem kérkedik a vőlegényjelölt.
A kétgyermekes Mását is megpróbálta becserkészni

A kétgyermekes Mását is

megpróbálta becserkészni

Marci nem bír a vérével. A TV2 valóságshow-jának játékosa eleinte Másának csapta a szelet, aztán már minden lánnyal flörtbe kezdett, végül az anyósoknál is bepróbálkozott, de egyelőre szex nélkül maradt. Ám „friss hús” érkezett a rezidenciára, mégpedig egy szexuálpszichológus, azért, hogy felmérje, a leendő vőlegények mennyire tájékozottak a testi örömök terén.

Marci nem volt szívbajos, még az énekes, Hevesi Tamás nejére is „rámászott”. „De kinya…lak” – hangzott az ajkai fodrász szexuális ajánlata. „Vagy ha nem nyalok, akkor elfeküdnék az ágyon, és azt csinálhatsz velem, amit akarsz” – tette hozzá a fiú. A szextudor később a riportszobában diagnosztizálta Marcit: ezzel a rámenősségével azt próbálja kompenzálni, hogy vajmi kevés információja van a szexualitásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top