TV-sztárok

Kováts Vera édesanyja: Mire véget ér az X-Faktor, a lányom felnőtt lesz

"A család nem akarta bedobni Verát a mély vízbe, túl fiatalnak tartottuk még az X-Faktorhoz. De…" Az X-Faktor legfiatalabb versenyzőjének, Kováts Verának az édesanyja a Nők Lapja Cafénak mesélt félelmeiről gyermekével kapcsolatban.
Vera és családja
Vera és családja

Verát féltette családja a műsorral járó hatalmas pörgéstől, népszerűségtől, esetleges csalódásoktól. A szülők azonban soha nem kételkedtek lányuk tehetségében, és a válogatón már maximálisan támogatták gyermeküket. „Részünkről semmilyen teher nincs a vállán, hogy valamit el kell érnie. Boldogok vagyunk, hogy eddig eljutott” – mondja Vera édesanyja, Edit, aki tisztában van vele, hogy ez a világ veszélyeket is tartogat középső lánya számára, ám ő bízik gyermekében. „Amennyit az X-Faktorral nyer, az megfizethetetlen. Mind élményekben, mind tanulásban. Tudom, hogy a viselkedésével nem hoz ránk szégyent. Persze féltem őt, de önzőség lenne, ha nem engedtem volna el a műsorba.”

Kováts Vera édesanyja: Mire véget ér az X-Faktor, a lányom felnőtt leszEdithez is eljutottak azok a pletykák, miszerint Verát összeboronálták a szintén döntős Baricz Gergővel. „Hallottam a történetről. A tábor alatt ismerkedett meg Gergővel és barátjával, Norbival. Támogatták egymást, Veronika időnként elfáradt, Gergő pedig segítette őt, ennyi az egész” – meséli Vera édesanyja, aki egyébként megismerkedett a fiúval. „A tábor bejáratánál álltunk és kerestük Verát. Gergő épp ott állt, és megkérdeztük tőle, hogy merre van a lányunk. Elmosolyodott, és azt mondta: »Az a vékonyka, rövid hajú lány?« Majd beszaladt, és kiküldte a lányomat.”

Bár Vera és édesanyja minden nap beszélnek telefonon vagy az interneten, azért az anyukának nagyon hiányzik lánya, aki most az X-Faktor luxuslakásában lakik a többi versenyzővel. „Valamelyik nap azt írta, hogy Anyuka, nagyon hiányzol. Könny szökött a szemembe. Azon gondolkoztam, mire kijön, felnőtt lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top