TV-sztárok

Van bőr a képén! VV Cristofel a második lányt viszi ágyba

VV Cristofel úgy érzi, Veronika hamar ki fog esni a játékból. Ezért azt kívánta neki, hogy ha el kell hagynia a villát, legyen boldog kint is. Egy kedves ölelés után pedig, amíg "barátnője" tusolt, ő ajánlatot tett VV Eszternek.

Úgy tűnik, Cristofel édesapjának igaza volt, amikor arról mesélt pár napja, hogy fia a gömbölyded, „bögyös”, sötét hajú lányokat szereti. Ilyen Veronika és ilyen a villa ügyvédnője, Eszter is, akire szerdán kivetette hálóját a kubai csődör.
Cris úgy érzi, hogy Veronika hamarabb fog kiesni, és kezd is ráunni a lányra, ezért új „zsákmány” után nézett, és flörtölni kezdett Eszterrel a konyhában. A flört igencsak sajátosra sikerült. Odament a lányhoz, megnyalta az ujját, és közölte vele: „Ha elmegy Veronika, megcsinállak, jó?!” – közölte az ügyvéd lánnyal, aki kicsit sem háborodott fel a 18 éves fiú pofátlan ajánlatán. Cristofel ezután Péternek ecsetelte a kertben, hogy komolyan gondolta, amit mondott. „Eszter nem egy szépségszalon, de én nem azt fogom nézni, hogy mennyire szép és mit fog csinálni, csak azt, hogy legyen második skalpom a villában. Nem akarom Veronikát megbántani, de legyek én a király… Mondjuk Veronika meghal…” Cristofel csodálatos mondókáját csak az után tudnánk folytatni, ha kiraknánk a 18-as karikát.

 
Van bőr a képén! VV Cristofel a második lányt viszi ágyba
 
Van bőr a képén! VV Cristofel a második lányt viszi ágyba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top