TV-sztárok

Lánykérés a Való Világban!

Visszakönyörögték a nézők a valóságshow-ba a játékból kiesett kubai fiút. Cristofel csak akkor maradhat bent a villában, ha nem mond semmit a külvilágról. Egy lánykérés már minden bizonnyal tervbe van véve – értesült a Blikk.

Döbbenet! Visszamehet a villába VV CristofelDöntött a népakarat, a kiesett Cristofel (18) – akinek a visszatéréséért a közösségi oldalakon kezdtek szervezkedni a nézők – újra beköltözhet a villába. Ugyan nem vehet már részt a játékban, csak bizonyos időszakonként érkezik majd vendégként a többiekhez, de így is biztos, hogy felkavarja az érzelmeket a házban.

„Nagyon boldog vagyok. Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat” – mondta Cristofel, aki alig várja már, hogy találkozhasson Veronikával és megmagyarázhassa neki az Eszterrel való flörtjét.

A VV5 kreatív producere, Rubin Kristóf azért döntött úgy, hogy a fiú olykor visszalátogathat a villába, mert úgy gondolta, hogy távozásával elvarratlan szálak maradtak, sőt akár komolyabbra is fordulhat a szerelmesek kapcsolata. „Ha minden jól alakul, akkor szándékában áll megkérni a lány kezét” – mondta a bulvárlapnak Rubin. Lehet, hogy szemtanúi leszünk egy villaesküvőnek is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top