TV-sztárok

Sebestyén Balázs: “Cristofel igazi hülye”

Egykori villalakók is elmondták a véleményüket a vasárnapi párbajon arról, hogy kinek van helye a VV-ben. Természetesen VV Cristofel is kamera elé állt.

„Uh. Na szia, Eszter. Az a helyzet, hogy mindketten emberek vagyunk, mindketten szoktunk hibázni. Maximálisan megértelek, maximálisan jár neked egy második esély. Így azt mondom neked, Dya, hogy egy napon 24 órából 24-et alszol, ezért menjél haza aludni” – mondta grimaszolva a kiesett kubai Cristofel, akinek véleménynyilvánításán az egész stúdió hangosan nevetett.
Természetesen a műsorvezető Balázs sem hagyhatta szó nélkül Cristofel újabb remek produkcióját. „Cristofel igazi hülye. Teljesen nem normális, nonszensz alak, de szórakoztató” – vélekedett Sebestyén Balázs.
A második párbajon egyébként Eszter megsemmisítő csapást mért Dyára. Az ügyvédnő 75-25 százalékkal jutott vissza a villába, igaz, senki nem mondott érte kortes beszédet és csak ketten – Péter és Vera – várták vissza.

Sebestyén Balázs:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top