TV-sztárok

Futballista lehet Tóth Gabi új szerelme

Tóth Gabi szárnyal! Hihetetlen sikereket ér el a munkájában, az ország jelenleg legnépszerűbb énekesnője, és úgy tűnik, ismét bekopogtat hozzá a szerelem.

Futballista lehet Tóth Gabi új szerelmeMár régóta ismeri egymást Tóth Gabi és a magyar futballista, Rasztovits Dávid. Ám most kis szíveket küldözgetnek egymásnak az egyik közösségi oldalon – írja a Bors. „Hosszú ideje ismerem Dávidot, a turnémenedzserem baráti társaságából… Dávid jelenleg Londonban focizik, de nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Lehetséges, hogy ez már túlmutat a barátságon, bármi kialakulhat belőle. Szerintem nagyon jól néz ki, akár még össze is jöhetnék vele” – mondta a vagány énekesnő, aki gőzerővel készül az Eurovíziós Dalverseny magyar döntőjére.
Nem Gabi lenne az első magyar ismert hölgy, aki egy focista oldalán találja meg a boldogságot. Dukai Regina, Zimány Linda szintén focistát szeret, és Muri Enikőnek is volt egy rövid románca a Vasas egyik labdarúgójával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top