TV-sztárok

43 millióért árulja Bajor a házát

Jóval áron alul próbálja eladni a színész úszómedencés villáját. Bajor persze nem fog utcára kerülni, hiszen ott van a füleki nyaralójuk.

43 millióért árulja Bajor a házátBajor Imre Füleken szeretné felépíteni édesanyja lakrészét, aki Dunakeszin is velük élt. A beruházáshoz azonban nem szeretne banki hitelt felvenni, ezért inkább áron alul árulja Pest megyei luxusvilláját – írja a Blikk. A napilap szerint Bajor havi bevételei százezrekkel csökkentek, így már képtelen két háztartást finanszírozni. A lap szerint a színész 43 millióért árulja a a 924 m²-es parkosított telken álló két önálló házat. Profi riasztórendszer védi az ingatlant, amelyben az elülső házban két külön bejáratú lakás található szinteltolással, valamint a szuterénben egy biliárdszoba. A hátsó ház négy éve épült, a nappali egyediségét a belső medence és a szauna, valamint az egyedi megoldású, igényesen kialakított famennyezet adja, amely egy légtérben van a bárszékes amerikai konyhával, de egy hálószoba is van ezen a szinten. „Ilyen »alacsony« áron, tekintve, hogy tavasszal jobban forog a piac, jó eséllyel eladható a luxuskategóriás ingatlan, amelynek van értéknövelő tényezője is. Az is ismert, hogy a megjelölt árból általában 10 százalék lealkudható, így már 40 millió alatt megszerezhető lenne Bajor Imre luxusotthona” – nyilatkozta a lapnak egy ingatlanszakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top