TV-sztárok

Begerjedt VV Attila

A villa összeférhetetlenje minden lányra rámozdult a salsaesten. Egymás után teperte le a csajokat a kanapéra, ám egyiket sem sikerült befűznie egy kis szexre – írja a Blikk.

Begerjedt VV AttilaNem bírt a hormonjaival a 32 éves villalakó, egy este leforgása alatt valamennyi lánynak ajánlatot tett. „Kingu, szerintem k…rva jól mozogsz! Jól rázod a hátsódat!” – udvarolt Kingának, majd szabályosan rámászott a lányra a kanapén. Mivel nemhogy szexre, de még egy csókra sem tudta befűzni a villabeli „szerelmét”, ezért Veránál próbálkozott ezek után. A lányt megpróbálta becsalni a nyugiszobába. „Kikérjük a D-matracot is. Megvinnyogtatlak” – ajánlotta neki, ám Vera nem kért belőle, pedig egy hete még ezerrel flörtölt az összeférhetetlen fiúval. Attilának olyannyira forrt a vére, hogy a salsaesten még a korábbi szériából megismert villalakókra, a beköltözött Ildire és Szandikára is rámozdult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top