TV-sztárok

Elege van a pasikból VV Kingának

A valóságshow cselszövője legalább fél évig hallani sem akar az erősebbik nem képviselőiről. Jelenleg egy férfit sem akar közel engedni magához. Mindennek Attila viselkedése az oka, aki kritikáival és nyomulásával végleg elásta magát Kingucinál.

Elege lett a pasikból VV KingánakPer pillanat eszébe sem jut a párkeresés VV Kingának, annyi kritikát kapott a luxusbörtönben Attilától, aki hol a súlya, hol a viselkedése miatt szólt be neki. Sőt már az exe sem érdekli, akivel kapcsolatban még terveket szövögetett a villalét alatt. Kinga szerint a VV összeférhetetlenje alaposan megtépázta az önbizalmát, s folyamatos kritikáival jócskán rontott önértékelési zavarán, amelyet régebben fogyásokkal, illetve mellplasztikával igyekezett korrigálni. „Biztos vagyok benne, hogy hosszú hónapoknak kell eltelniük ahhoz, hogy ismét közeledni tudjak egy férfihoz” – jelentette ki a Borsnak a legutóbbi párbajon kiesett villalakó, aki jelenleg a családjánál és a barátnőinél igyekszik vigaszt találni.

Sőt Kinga úgy látja, a kinti életben sem bírtak volna együtt lenni Attilával, aki számtalanszor vérig sértette a villában. A fiúra csupán barátként tekint annak ellenére, hogy volt olyan pillanat a villalét alatt, amikor megfogta a személyisége, ám heves udvarlásával mindent elrontott. Azt viszont kimondottan perverz dolognak tartja Kinga, hogy Attila – tudatosan – egy ugyanolyan lánnyal akarja összekötni az életét, mint ő – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top