TV-sztárok

Fordulat! Ők térnek vissza a VV-villába

Ismét telt ház lesz a luxusbörtönben. A valóságshow szerkesztői visszaterelik a Való Villába az összes exvillalakót, hogy tisztázzák a bentiekkel a még elvarratlan szálakat. Hatalmas vitákra és leleplezésekre lehet számítani – írja a Blikk.

Hatalmas balhék jönnek a VV-benHétfőn az elmúlt öt hónap folyamán kiesett játékosok visszaköltöznek a villába, hogy kicsit feldobják a hangulatot a még mit sem sejtő finalisták utolsó hetében, így újra 14-en lesznek bent a luxusbörtönben. Valószínűleg Vera lesz az, aki a legtöbb intrikára számíthat, hiszen ő a legnépszerűtlenebb játékos a kiesettek között. Sőt ők már tisztában vannak a lány pornós múltjával, ám erről hallgatniuk kell. „Nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne kotyogjuk ki Vera múltját, de sajnos ez szabály” – jegyezte meg VV Péter, aki benti barátját, Attilát szeretné kissé felrázni. Veronika azonban – elmondása szerint – legszívesebben egész nap kefiresdobozt rázogatna Vera orra előtt. Ő leginkább attól tart, hogy kedvese, Cristofel összeugrik majd Péterrel. Seherezádénak pedig ezúttal lesz lehetősége tisztázni a Gergővel való viszonyát.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top