TV-sztárok

Bódi Sylvi a haláltól rettegett

Bódi Sylvi négy évvel ezelőtt egy hétig abban a tudatban élt, hogy rosszindulatú daganata van. A modell annyira megijedt, hogy azóta teljesen másképp éli az életét.

Bódi Sylvinél évekkel ezelőtt ijesztő elváltozást észleltek az orvosok. „Velem is megtörtént, hogy szembe kellett néznem a halállal. Négy évvel ezelőtt egy vizsgálat során különös elváltozást észleltek a hasnyálmirigyemben. Nem tudták pontosan megállapítani, hogy mi a baj, egy hétig éltem abban a hitben, hogy rosszindulatú daganatom van. Ez idő alatt átértékeltem az életemet, ettől az élménytől váltam azzá az emberré, aki most vagyok” – mesélte Sylvi, aki az Egymillió üzenet könyve hazai nagykövete lett. A Book of One Million Messages három magyar fiatal ötletéből született. Az iPad formájú, közel 2 méter magas, több száz kilós könyv tele van olyan emberek üzeneteivel a világ minden tájáról, akik szeretik és tisztelik Steve Jobsot és életművét. Bódi Sylvi – akiről nemrég kiderült, hogy a nőknek is bejön – örömmel vállalta a kezdeményezés nagykövetének szerepét, hiszen Steve Jobs éppen hasnyálmirigyrákban hunyt el.

 

Bódi Sylvi a haláltól rettegett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top