TV-sztárok

Még egy babát akarnak Szinetárék

A színésznő nagyon élvezi az anyaságot, és szeretné újra átélni a gyermekvárás és a gyermekszületés csodás pillanatait – írja a Bors. Ezért a közeljövőben mindenképpen kistestvért kap Marci és Zorka.

Még egy babát akarnak SzinetárékÚjabb gyermeket szeretne a Megasztárban zsűriző Bereczki Zoltántól a 35 éves párja. Szinetár Dórának már van egy 16 éves fia az előző házasságából, négy évvel ezelőtt pedig megszületett a férjével közös gyermeke, Zora Veronika. „Nagyon élvezem az anyaságot, éppen ezért szeretnék is még egy gyermeket. Persze nem azt mondom, hogy jöhet is a baba, de még szeretném átélni azokat a csodálatos élményeket, amit egy gyermek születése magával hoz” – vallotta be a bulvárlapnak a színésznő. Véleménye szerint ugyanis az ember leginkább egy baba mellett éli meg az anyaságot, amikor még szoptatja, saját testéből táplálja, ami nagyon szoros kapocs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top