TV-sztárok

Gáspár Evelin: visszahíztam

Míg fél évvel ezelőtt modellalkata volt, addig ma újra néhány kiló súlyfelesleggel küzd Gáspár Győző nagyobbik lánya. A tinilány, aki korántsem érzi magát jól a bőrében, a balesetét okolja a visszahízásért – írja a Bors.

Visszahízott Gáspár EvelinNyáron még modellkarriert jósolt Evelinnek Görög Zita, hiszen akkoriban 17 kilótól szabadult meg, ám azóta ismét sokat mutat alatta a mérleg. Visszahízta ugyanis a keservesen leadott kilókat. „Az októberi balesetem óta hetekig alig mozoghattam, így hamar újra 75 kiló lettem. Főleg a combomra és a csípőmre jött a fölösleg” – panaszkodott Evelin, aki rendszeres speedfitnesz edzéssel és tudatos étkezéssel (naponta többször és keveset eszik) vette fel a küzdelmet a túlsúly ellen. Elmondása szerint rosszul érzi így magát, és a közérzete is rossz. „Két hónapja sportolok újból, de inkább izmosodom, mintsem fogyok” – mondta a nagykövetnek vagy konzulnak készülő tinilány, aki a fogyókúra ellenére sem tagadja meg magától a csokit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top