TV-sztárok

Súlyosbodott Udvaros Dorottya áldozatainak a sérülése

Eddig úgy tűnt, hogy a színésznő által okozott balesetnek két sérültje van, ám időközben az autó sofőrjét is kórházba kellett vinni, mert agyrázkódást szenvedett- írja a Bors.

Súlyosbodott Udvaros Dorottya áldozatainak a sérüléseA Kossuth-díjas színésznő még vasárnap ütközött egy finn–magyar család autójával, a közlekedési balesetben azonban nemcsak a vétlen autó két utasa sérült meg. A kocsit vezető férfi hétfőn teljes kivizsgáláson vett rész, s mint kiderült, agyrázkódása lett. „Nyakmerevítőt javasoltak, ahogy nekem is. A kormányba verte be a fejét, míg én a műszerfalba” – magyarázta a felesége. Katalin elmondása szerint a színésznő eddig nem is érdeklődött az állapotuk felől. „Nem keresett minket, de nem is várom el, majd az eljárás során találkozunk. Úgy tudom ugyanis, hogy nem is ismerte el a felelősségét a helyszínen, legalábbis én semmilyen papírt nem láttam erről” – árulta el a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top