TV-sztárok

18+ Őrjöngés, balhé, kizárásgyanú az Éden Hotelben

Ma eldől, hogy kizárják-e Éden Hotel Petit a paradicsomi játékból. Az ok megvan rá, a férfi nem tud elfogadható magyarázattal szolgálni a tettére. Felnőtt tartalom!
Őrjöngés, balhé, kizárás gyanú az Éden HotelbenFelnőtt tartalom!

Az Éden Hotel hétfői részében az esti buli alatt erősen lerészegedett Peti nevű játékos hosszasan szidta az egyik női versenyzőt, Noémit. „Te f.szszopó szlovák k..va” – hagyta el Peti száját, és ez volt az a pont, amikor már a műsor készítői is beavatkoztak a játékba. „Az Édenben semmi nem marad büntetlenül” – állt a játékosoknak szóló levélben.

Azt a ma esti adásig még csak sejteni lehet, hogy Petit kizárják a játékból, de az ok már minden épeszű ember számára világos. Mert egy játékban sem elfogadható, hogy a társunkat nemi, faji, nemzeti hovatartozása miatt pocskondiázzuk. Felnőtt embernél nem lehet mentség ezekre a szavakra az, hogy túl sokat ivott. Tudnia kell, hol a határ, és meddig mehet el. Így ha cseppnyi jóérzés is van a műsor készítőiben, akkor kizárják a játékból Pétert. Még akkor is, ha nyomdafestéket nem tűrő beszólása nem volt szándékos. 

Nem ez lenne az első kizárás az Éden Hotelben. Az első szériában a győztest felpofozó Szandrát zavarták haza a luxusnyaralóból. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top