TV-sztárok

Damu ellen tüntetnek a bíróságon

Ma délután ítéletet hoznak Damu Roland ügyében, melyről oldalunk élőben tudósít. A színészt tüntetők várják a bíróságnál – írja a Blikk.

Damu ellen tüntetnek a bíróságonNem engedi Damu Roland, hogy menyasszonya, Jucika ott legyen a tárgyaláson. Állítólag félti azoktól a jogvédőktől, akik ma az ítélethirdető bíróság épülete előtt tüntetnek majd.

A jogvédők és az aktivisták a családon belüli erőszak következményébe belehalt asszonyokat, lányokat jelképező piros bábukkal és dobszóval követelik az ítélethirdetés alatt is, hogy részesüljön tisztességes bánásmódban a nemi erőszak minden áldozata. „A Damu-ügy sértettjével való szolidaritásunkat fejezzük ki” – mondta a Blikknek Tüdő Petra szóvivő.

„Jucika velem akart lenni, de mivel a nővédelmi szervezetek tüntetnek ellenem, „a családon belüli erőszakot megtestesítő Damu” ellen, ezért nem akarom, hogy konfliktusba keveredjen velük, megkértem, inkább maradjon otthon” – mondta a színész a Blikknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top