TV-sztárok

Damu rohamot kapott, fia kórházba került

A tárgyaláson nem sírt Damu Roland, igaz, sokkolta a jogerős négy év hat hónap börtönbüntetés. Este azonban ügyvédje irodájában, azt mondják, pánikrohamot kapott. Egykori barátnője pedig még mindig retteg tőle. Így áll helyzet egy nappal a tárgyalás után.

Damu Roland egykori barátnője, a sértett Palácsik Tímea állítólag azért utazott az Egyesült Államokba, mert már nem bírta hallgatni, hogy megkérdőjelezik újra és újra minden szavát a bíróságon. Barátai szerint ráadásul még mindig retteg és fél Damutól, akinek nyilván nem kevesebb a dühe vele szemben most, hogy jogerősen elítélték.

Eközben a Blikk Damu állapotáról ír. A napilap szerint a színész kedden kora este rosszul lett, szúrt a szíve, remegett az egész teste, majdnem elájult a rátörő pánikrohamtól. A nap szerint Damu mostani barátnője is sokkot kapott az ítélet hallatán. „A tizenhat éves fiamat be kellett vinni a neurológiára, most kaptam erről a telefont” – mondta Damu a tárgyalás után.

Pánikrohamot kapott este Damu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top