TV-sztárok

Miért rúgták ki Puzsért?

Puzsér Róbertnek eddig már három állásába került a szókimondása. A nagyszájú ítész azonban nem tart attól, hogy az RTL Klubnál is hasonlóképpen fog járni. Mindenesetre továbbra sem fogja vissza sarkos megfogalmazásait – írja a Bors.

Több helyről is kirúgták már a Csillag születik zsűritagjátÉvek óta a médiában tevékenykedik a tehetségkutató ítészgárdájának új megmondó-embere. Puzsér Róbert – aki eddig egy versenyzőt sem kímélt – dolgozott már tévéknél, rádióknál, internetes újságoknál, blogolt és netrádiózott, de elmondása szerint mindenhol a kritikai hangnem volt a legfontosabb ismérve. A Csillag születik szókimondó zsűritagja úgy véli, nagyon hiányzik a nyilvános konfrontáció hazánkban, holott ez külföldön bevett és elfogadott médiaszolgáltatás. Puzsért eddig már három munkahelyről rúgták ki. „Más és más volt az apropó, de mindig az volt a gond, hogy a határokat feszegettem” – magyarázta. A tehetségkutató ítésze mindenesetre megígérte, hogy a Csillag születikben a függetlenségét és a frontális őszinteségét semmilyen körülmények között sem fogja feladni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top