TV-sztárok

Csomót találtak VV Seherezádé mellében

Csomót találtak az egykori villalakó mellében, amelyben még mindig a mérgező PIP-implantátum van. Valószínűleg a betiltott szilikonbetét okozhatta a VV-s lány keblében talált elváltozásokat – írja a Blikk.

Retteg VV SehiVV Seherezádé csupán a múlt héten tudta meg, hogy a mérgező implantátummal töltötték fel két éve a melleit. Eddig csak erős fájdalmai voltak, ám a napokban már csomót is észlelt a keblében. „Azt hittem, rögtön elájulok, amikor közölték, hogy csomó tapintható ki a mellemben. Eddig csak féltem, most már rettegek. Megőszülök az aggodalomtól, mire kiderül, mi az” – osztotta meg a félelmeit Sehi, aki 13 éves korától gyűjtötte a pénzt a mellnagyobbító műtétre. Szeretne minél gyorsabban megszabadulni a mérgező szilikonbetéttől, ezért amint lezárul a vizsgálat, máris kés alá fekszik, akár már a jövő héten. Elmondása szerint nagyon mérges azokra, akik plasztikázták, hiszen nem szóltak neki, hogy ki kell cserélni az egészségre veszélyes implantátumot. Mindenesetre már most azt tervezi, hogy a jelenlegi 300 köbcentis helyett egy picivel nagyobb szilikont fog betetetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top