TV-sztárok

Ufót látott Havas

Mik vannak?... Különös égi jelenséget észlelt a tanár úr. Éppen az autójában ült, amikor szemtanúja volt egy fura fénynek, amely nemcsak lebegett, hanem az alakját is váltogatta – írja a Blikk.

Ufót látott HavasHavas Henrik a schwechati repülőtérről tartott hazafelé a nejével, amikor Kisoroszi határában ufót észlelt. Havas éppen 20 éve cikizi az egyik barátját, aki hasonló cipőben járt, de most, utólag bocsánatot kért tőle, hogy sokáig komplett hülyének nézte.
Elmondása szerint vezetés közben arra lett figyelmes, hogy egy, először holdsarló alakúnak tűnő, vérnarancs színű jelenség lebeg a falu felett. Lelassított, s látta, hogy alakot vált a fura fény, és immár „S” betűvé alakult át, majd eltűnt a házak mögött. A spontán helyzetekért lelkesedő tévés egyáltalán nem tart attól, hogy az élménybeszámolója miatt azt mondják rá, hogy elment az esze. „Nem hiszek az ufókban, és most sem hiszek bennük. (…) Bármennyire is kínos, be kell látnom, hogy láttam” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top