TV-sztárok

Nem várt fordulat VV Attila és VV Kinga életében

Ki gondolta volna, hogy Kinga és Attila egyszer még egy párt fog alkotni? És azt, hogy "nem beszélek veled" korszakból eljön az korszak, amikor Kinga mossa Attila szennyesét?

Nem várt fordulat VV Attila és VV Kinga életébenMivel VV Attilának továbbra is hónapokat kell várnia nyereménylakására, még mindig egy hotelben él. „Továbbra is egy hotelszobában lakom, amit a csatorna fizet. Nem annyira komfortos, mintha egy lakás lenne, de nem mondhatnám, hogy nem érzem jól magam. Rengeteg szaladgálnivalóm van mindig, úgyhogy szinte csak aludni szoktam ott” – mondta Attila a Borsnak.
A VV-győztes az elmúlt hetekben már kitapasztalta a szállodai élet előnyeit. „Azt szeretem a legjobban, hogy akármikor elmegyek a hotelből, mire visszajövök, mindig szép rend van, és kitakarítanak utánam, mindennap tiszta törülköző és ágynemű vár” – ecseteli Attila, aki azt már nehezen viseli, hogy nincs mosógépe. „Vagy Petinél mosok, vagy újabban Kinga viszi el a ­szennye­seimet.” Hát mi ez, ha nem igaz, odaadó szerelem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top