TV-sztárok

3 milliót követel a TV2 Vágótól

A tévécsatorna 3 millió forintos kártérítést követel a menesztett kvízmestertől. Vágó István viszont állítja, jogtalanul rúgták ki, és ellencsapásra készül, mondván, a TV2 neki is kárt okozott – írja a Bors.

3 milliót követel a TV2 VágótólA Fővárosi Törvényszéken folytatódott kedden a TV2 és Vágó István pere. A kereskedelmi csatorna 3 millió forintra tart igényt amiatt, hogy a kvízmester tavaly májusban egy pécsi szervezet vendégeként beszélt a menesztéséről, mondván, politikai okok álltak a kirúgása mögött. Vágó állítja, csak tényeket sorolt fel, a következtetések levonását a hallgatókra bízta. A TV2-nél viszont azzal érveltek, hogy egyáltalán nem játszott szerepet politikai indok a kvízmester menesztésében, egy felmérés miatt – miszerint a nézők ugyan becsülik őt, de már nem kíváncsiak rá – küldték el. A felek nem jutottak közös nevezőre, ezért ítélet sem született a perben. A bíróság júniusra tűzte ki az újabb tárgyalást. „Egyelőre arról van szó, hogy én mennyi kárt okoztam a TV2-nek. Lesz még arról is szó, hogy a TV2 mennyi kárt okozott nekem” – jelentette ki Vágó, akinek jelenleg a Story 4-en fut műsora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top