TV-sztárok

Dubajozókra vadászik Hajdú

El akarja kerülni a tavalyi botrányt, ezért a producer a Szépségkirálynő mezőnyéből igyekszik kiszűrni az arab országokat megjárt lányokat. A jelentkezési lapon immár egy pluszkérdés is szerepel, amely az arab országokbeli utazásokra vonatkozik – írja a Bors.

Dubajozókra vadászik HajdúA Szépségkirálynő című műsor előző mezőnyéből több lány is dubajozás gyanújába keveredett, ezért Hajdú Péter és stábja mindent megtesz, hogy ez ne ismétlődjön meg. A válogatáson a jelentkezőnek most már számot kell adni arról, járt-e valamelyik arab országban. „Tanultunk a múltból, ezért került bele ez a kérdés a jelentkezési lapba. Amennyiben valaki az adatlapján jelzi, hogy járt ilyen helyen, azzal elbeszélgetünk, mielőtt bejutna a döntőbe” – hangsúlyozta Hajdú Péter, aki stábjával ragaszkodik ahhoz, hogy tiszta múltú legyen Magyarország szépe. A tavalyi győztes, Szunai Linda körül azonban egyéb okok miatt állt a bál, még a koronájától való megfosztása is szóba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top