TV-sztárok

Luxushajót vett Hajdú

A Frizbi műsorvezetője egy 12,2 millió forint értékű hajóval lepte meg a családját idén nyárra. Hajdúék mostantól egy elektromos hajóval száguldozhatnak a magyar tengeren – írja a Blikk.

Luxushajót vett HajdúValóra váltotta régi álmát Hajdú Péter, hajót vett magának és a családjának. A Frizbi műsorvezetője már gyerekkorától kezdve a Tiszára járt motorcsónakozni, később pedig kishajó-vezetői jogosítványt is szerzett. Amikor azonban Schobert Norbi beültette a jachtjába, eldöntötte, hogy ő is hajót vesz. A dubajozókra vadászó Hajdú immár egy elektromos hajóval szeli a habokat a Balatonon, a családjával. Ráadásul a felesége, Sarka Kata is annyira megkedvelte a hajókázást, hogy azon gondolkodik, ő is levizsgázik. A Joshi szerint hamarosan bővülő család egyelőre nem adott nevet az új szerzeménynek, amelynek a fenntartása sem olcsó mulatság:a műsorvezetőnek  évi 367 ezer forint kikötői díjat kell fizetnie a „parkolásért”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top