TV-sztárok

Berágott Hajdúra Szabó Zsófi

A Frizbi műsorvezetője a színésznő hasán élcelődött, ezt azonban rossz néven vette a Jóban Rosszban sztárja. A megbántott Szabó Zsófi nem hagyja magát, továbbra is gőzerővel gyúr a kockás hasra – írja a Bors.

Berágott Hajdúra Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője kiakadt Hajdú Péter beszólásán. A műsorvezető ugyanis alaposan lerombolta a színésznő önérzetét, amikor megjegyzést tett a hasára. A szappanopera Bettyje nemrégen életmódot váltott: letette a cigit, odafigyel az étkezésére, és sokat sportol. A Frizbi műsorvezetője – aki kirúgta az egyik szépségkirálynő-jelöltet a pluszkilói miatt – egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel haragította magára felesége barátnőjét. Egy ismerőse ugyanis fél év alatt kockahasat álmodott magának, mire Hajdú beszólt, hogy ez még a hónapok óta edző Zsófinak sem sikerült. A Berki Krisztiánnal szakító színésznő azonban rossz néven vette a barátja beszólását. „Tény, hogy nincs kockás hasam, de majd lesz! Rengeteget edzek, komolyan veszem a sportot” – reagált durcásan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top