TV-sztárok

Őrült rajongó zaklatja Hajdút

Bujkál a Frizbi műsorvezetője, egy megszállott nő ugyanis nem hagyja békén a tévést. Napok óta a tévécsatorna székháza előtt lebzsel, s csak arra vár, hogy elcsíphesse a férfit – írja a Blikk.

Őrült rajongó zaklatja HajdútÚjabb megszállott rajongója akadt Hajdú Péternek. Gabriella szerdán már második napja posztolt a TV2 épülete előtt, az éjszakát is ott töltötte, hogy elkaphassa a Frizbi műsorvezetőjét. Hajdú – aki immár egy luxushajó tulajdonosa – semmi esetre sem akart beszélni a nővel, aki azt állítja, elintézetlen ügyük van egymással. „Én csak azért jöttem, hogy Hajdú visszaadja a kártyáimat. Az összes bankkártyám nála van, több millió forint van a számláimon” – jelentette ki Gabriella, aki bőrönddel és cuccait szemeteszsákokba gyűrve érkezett a TV2 elé. A dubajozókra vadászó műsorvezető-producer állítja, nem ez az első illető, aki végigüli az ajtóban a Frizbi felvételét, hasonló megszállott „rajongó” már több is akadt. Mint mondja, a mostani ismeretlen, hajléktalan nő hol azzal traktálja, hogy hozzá akar költözni, hol pedig azzal, hogy nála van a hitelkártyám. „Az utolsó sztori pedig, amit hallottam, hogy most már mindenkinek azt állítja, az ő kártyái maradtak nálam. Nem tudom, hogy emberek miért találnak ki ilyeneket!” – fakadt ki Hajdú, aki egyelőre csak a hátsó ajtón meri megközelíteni a TV2 épületét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top