TV-sztárok

Agyontetováltatta magát az RTL sztárja

Az utóbbi időben több tetkót is készíttetett magának az egykori villalakó, aki Angelina Jolie-t koppintotta le az egyik új szerzeményével. Persze csupán tiszteletből – írja a Bors.

Agyontetováltatta magát az RTL sztárjaHárom hét alatt két tetoválást varratott magára az újra szingli VV Anikó. A tarkóját a „know your right”, azaz „ismerd meg a jogaid!” felirat díszíti, akárcsak kedvenc színésznőjének, Angelina Jolie-nak. Mint mondja, ez a tetkó – a magánéletben és a munkában egyaránt – elszenvedett csalódásokra emlékezteti. A hiteleivel küzdő 23 éves valóságshow-hős a lábfejére pedig a „Deus creare ego ele atu”, azaz „Akit Isten teremtett nekem, te vagy” mondatot varratta anyukája miatt, akit ezentúl mindig eszébe juttat neki ez a felirat. „Így legalább, ha valaki ránéz a lábamra, nem azt mondja, hogy mekkora, hanem azt, hogy milyen szép rajta a tetoválás” – jegyezte meg a lábfejével elégedetlen VV Anikó, akiben már sokan Lilu utódját látják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top