TV-sztárok

Ingyen sem kell új cici Tolvai Reninek

A plasztikai sebészek ingyen is átformálnák kebleit, ám a megasztár hallani sem akar a szépészeti beavatkozásokról. Vallja, elégedett az alakjával és a természetes melleit is szépnek tartja – írja a Bors.

Ingyen sem kell új cici Tolvai ReninekAmióta szexi ruhában megjelent a Viva Cometen, Tolvai Reni azóta fürdik a népszerűségben. Még több rajongója és koncertmegkeresése lett a Playboy-fotózásra is felkért énekesnőnek, akinek a testén akár ingyen is dolgoznának a plasztikai sebészek. A bulvárlap úgy tudja, akad olyan orvos, aki ingyen állna Reni rendelkezésére, az utóbbi időben kigömbölyödött megasztár pedig mellműtét, zsírleszívás, szájfeltöltés vagy egyéb szépészeti beavatkozás közül választhat. Az énekesnő azonban nem kér a szikéből, mondván, így is egészségesnek és szépnek tartja magát. „A plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom. Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok” – jelentette ki a Megasztár 5. szériájának győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top