TV-sztárok

Eldurvult Hajdú és Puzsér vitája

A halálbüntetés visszaállításának kérdésén balhézott össze a két tévésztár. A Frizbi műsorvezetője kiakadt azon, hogy a CSISZ kritikusa nekirontott az interneten, ám Puzsér is felvette a kesztyűt – írja a Bors.

Eldurvult a Hajdú és Puzsér vitájaBándy Kata tragédiájának ürügyén egymásnak feszült Hajdú Péter és Puzsér Róbert. A két tévésztár végeláthatatlan és durva vitába keveredett. A Frizbi műsorvezetője a Facebookon tette közzé, hogy ő bizony halálbüntetést szabna ki Kata gyilkosára, az időközben csatornát váltó Puzsér azonban barbárként könyvelte el a producert, az álláspontját pedig embertelennek. Az éppen Cipruson nyaraló Hajdú ezt nem hagyta szó nélkül, és visszaüzent a kritikusnak, akit „rosszul ébredt baromként” aposztrofált, mondván, a CSISZ szókimondó ítésze aljas módon megtámadta, szándékosan félreértelmezve az álláspontját. Puzsér azonban tovább ostorozta Hajdút, azt állítva, hogy vérszomjas, felelőtlen, és csak játszik az emberek érzelmeivel, a véleménye pedig barbár. Sőt, azt állítja, a „TV2 elvtelenül asszisztál a csatorna arcának sajátos performanszához Bándy Kata ravatala körül”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top