Sztárok

Kirúgták VV Évát

Egyetlen napot sem dolgozott az egykori villalakó, aki egy rádióadónál kezdte volna műsorvezetői karrierjét. VV Éva a fizetést hiányolta, a majdnem főnöke azonban a megbízható munkaerőt – írja a Bors.

Kirúgták VV ÉvátA botrányos életű Baukó Éva egyetlen napot sem dolgozott a RadioDrive nevű internetes adónál, ahol a Detoxikáló műsorban kapott volna lehetőséget. A főnöke ugyanis megbízhatatlan munkaerőnek tartotta VV Évát, mivel fáradtságra hivatkozva nem ment el a munkamegbeszélésekre. Ezért kirúgta az életmódján drasztikusan változtatni kívánó VV-hőst, mielőtt megkezdhette volna műsorvezetői pályafutását. „Szinte minden egyes időpontot lemondott, vagy áttett, de volt, hogy egyszerűen csak nem jött el. A műsor így biztosan veszélybe kerülne, hiszen a jelek szerint Éva megbízhatatlan” – jelentette ki a rádió marketing- és PR-igazgatója, Matt Ákos. Az egykori villalakó azonban azt állítja, ő mondott nemet a rádiós ajánlatra, mert nem akartak fizetni neki, ő pedig nem dolgozik ingyen.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top