TV-sztárok

Cseke Katinka legjobb barátja lett a volt ellensége

Cseke Katinka büszke arra, hogy már 13 kilót fogyott, de még több súlytól szeretne megszabadulni. A mérleggel már jó barátságba került, a sikert pedig az elhatározásban látja.

Cseke Katinka legjobb barátja lett a volt ellenségeCseke Katinka már nyáron nekilátott a fogyókúrának, de akkor feladta Rubint Réka óráit. Most, hogy 13 kilótól megszabadult, már azt mondja, el sem tudja képzelni az életét napi mozgás nélkül, alig várja, hogy aznap mikor kezdhet kocogni vagy használni a futópadot. Nyirokkeringését nyírfalevéllel pörgeti fel, a gyakori mozgás mellett pedig úgy gondolja, hogy az étkezés a sikerének a kulcsa. Ebben Norbi tanácsait követi, egy-egy étkezést pedig gyakran kétfelé oszt, hogy egyszerre kisebb adagot fogyasszon el. Most, hogy az erőfeszítései már látványos eredményt hoznak, vidáman áll a mérlegre, amely korábban a nagy ellensége volt. A jövőt tekintve pedig bizakodó, de óvatos. „Szeretnék még 10-12 kilót lefogyni. Persze lehet, hogy ez csak álom marad, de reméljük, sikerülni fog” – mondja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top