TV-sztárok

Magára maradt Nagy Feró

Utolsó csapata is kiesett az X-Faktorból szombaton este. A mentornak nem maradt esélye idén megnyerni a tehetségkutatót.

Magára maradt Nagy FeróSzombaton a LIKE nevű csapatnak kellett távoznia az X-Faktorból, így Nagy Feró mentorált nélkül üli tovább a többi adást. A háromtagú lánycsapatnak Szabó Dáviddal kellett párbajoznia, ám végül a négy mentor úgy döntött: a LIKE nem folytathatja tovább a versenyt. Az RTL Klub tehetségkutatójában eddig még nem jutott a legjobb három közé csapat. Szakértők szerint ez azért van, mert míg külföldön az ilyen műsorokban sorra tarolnak a bandák, nálunk inkább a szóló énekeseket, azok közül is a férfiakat kedvelik a nézők.

Az este meglepetése mégsem a lányok kiesése volt, hanem a két leggyengébbnek tartott énekes, Stone és Zámbó Krisztián továbbjutása. Úgy tűnik, a nézők nekik elnézik, hogy hamisak, mert színvonaltól függetlenül küldik az SMS-t.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top