TV-sztárok

Szécsi Saci és Szécsi Böbe: “Meg sem állunk Amerikáig”

Noha hétvégén véget ért számukra a Voice, Saci és Böbe nem bánkódnak. A Szécsi ikrek nem mondanak le az álmukról, a nemzetközi karrierről.

Szécsi Saci és Szécsi Böbe: „Meg sem állunk Amerikáig”Egyszerre jöttek a világra, egymáshoz állnak a legközelebb, egyszerre indultak a Voice-on, és most egyszerre is ért véget számukra a verseny. A lányok nem keseregnek, annak ellenére sem, hogy nagyon szerettek volna a döntőbe jutni. „Őszintén izgultunk egymásért végig, és örültünk, hogy külön-külön is megmutathattuk magunkat – mondja Saci. – Ikreknek nem könnyű lenni, mert az embert folyton a testvérével azonosítják, egyformán kezelnek minket, így sokkal bonyolultabb feladat megmutatni a saját egyéniségünket. Épp ezért a kiesés ellenére is sokat kaptunk ettől a versenytől. Jó érzés, hogy ilyen fiatalon eddig jutottunk egy ilyen erős mezőnyben” – ecsetelte Saci, aki testvérével, Böbével együtt szeretné meghódítani Amerikát. A 16 éves lányok hiszik, hogy a Voice csak az út eleje volt. Magántanulókként fogják folytatni az iskolát, és továbbra is énekórákat vesznek, dalszövegeket és dallamokat írnak, hogy néhány év múlva már csiszolt, technikailag is tökéletes énekesekként léphessenek a közönség elé.

Durván letolják a mamájukat

Szécsi Saci és Szécsi Böbe: „Meg sem állunk Amerikáig”„Kiskorunk óta imádunk egymás között angolul beszélni – mondja Böbe. – Így már egész jók vagyunk a nyelvből. Ha dalokat írunk, azt is angolul tesszük. Nagyon szerencsések vagyunk, mert a családunk továbbra is támogat minket. A szüleink az évek során nemegyszer vitatkoztak arról, hogy megéri-e nekünk drága énektanárhoz járni, amikor ki tudja, lesz-e ebből a dologból valami, és mivel négyen vagyunk testvérek, otthon minden fillér számított. Anyukánk azonban mindig kiállt mellettünk, mert fontosnak tartja, hogy azzal foglalkozzunk, amiben igazán tehetségesek vagyunk.” 

Saci és Böbe úgy beszélnek édesanyjukról, Ágotáról, mintha egy korukbeli bizalmas barátnőjük lenne. A mama erre így válaszol: „Időnként durván letolnak, beszólnak, kritizálnak, nincs ezen mit szépíteni, erősebbek nálam. Nekem jólesik az őszinteségük. Éljünk inkább úgy, mint egy zajos, olasz família, és mondjuk ki, ha bajunk van egymással, mint hogy megjátsszuk magunkat. Azt gondolom, az ő korosztályukkal együtt jár a szókimondás, és nem haragszom rájuk. Ha csípős megjegyzések röpködnek, akkor is tudom, hogy nagyon szeretnek engem, ahogyan én is őket. Továbbra is segíteni fogom őket az útjukon” – mondja az ikrek büszke anyukája.

A lányok gyermekkori képeiért kattints a fotóra!
A lányok gyermekkori képeiért kattints a fotóra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top