TV-sztárok

Kirúgta a TV2 a letartóztatott sorozatsztárt

Ahogy azt tegnap megírtuk, a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatának egyik szereplőjét rendőrök vették őrizetbe. A férfit egyelőre kiengedték, a TV2 viszont úgy döntött, felmondással reagál a történtekre.

A Bűnök és szerelmek című sorozat Serifjét rendőrök vették őrizetbe szerda este, mivel a gyanú szerint társaival együtt egy sportáruházat raboltak ki tavaly ősszel, ahol a biztonsági őröket is bántalmazták. Kérdéses volt, mi lesz a színész és szerepének sorsa, a TV2 azonban gyors döntést hozott. Bár K. Istvánt időközben kiengedték és szabadlábon védekezhet, a produkció új színészt keres a karakter megformálására, írja a Bors. -“Már dolgozunk azon, hogy ki vegye át Serif szerepét – nyilatkozta a producer. – Az előző castingokból már van egy merítésünk, közülük is kikerülhet az utód. Serif szerepére egy tizenkilenc éves, lánylelkű, ifjú költőt nyilvánvalóan nem alkalmazhatunk.”. A producer elmondása szerint megvannak már a jelöltjeik, akik egyike végül átveheti majd a szerepet.

Kirúgta a TV2 a letartóztatott sorozatsztárt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top