TV-sztárok

Kivágták Liptait a Jóban Rosszbanból

Új stáblistával jelentkezett a napokban a Jóban Rosszban. Liptai Claudiát és Szikszai Rémuszt is kivágták a szereplők felsorolásából.

Több mint másfél éve fekszik mesterséges kómában dr. Zámori Alexa, miután súlyos autóbalesetet szenvedett. Az őt alakító Liptai Claudia akkor a Mokkából is távozott, mondván, magánéletére szeretne koncentrálni. A sorozat készítői akkor okkal nem írták ki végleg Liptait a sorozatból, meghagyták a kiskaput, hogy egyszer majd felébresszék, ám most úgy tűnik, végleg elbúcsúzhatunk tőle. Pár hónapja felröppent ugyan a hír, hogy a még jobb nézettség érdekében felébresztenék a kómából, a mostani új stáblistában azonban már nem láttuk Claudia nevét.
„Nincs arról szó, hogy ne kerülne vissza a sorozatba Claudia. Aktualizáltuk a főcímet, amit meg szoktunk tenni, és mivel sem Clau, sem Rémusz nem aktív szereplő, ezért kivágtuk őket. Számolunk a régi szereplőkkel, csak még nem tudjuk, mikortól. Három-négy hónapos időszakot határozunk meg előre, abban egyelőre nem szerepelnek. Aztán lehet, hogy meggondoljuk magunkat, Tamás atya karakterének távozása óta már úgy vagyok vele, hogy soha ne mondd, hogy soha” – válaszolta kérdésünkre Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

Kivágták Liptait a Jóban Rosszbanból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top