TV-sztárok

Legyen angyalian jó ez a nyár!

Ne érd be kevesebbel, neked is jár egy szuper nyaralás! Íme azok a szempontok, amiket figyelembe kell venned, ha meg akarod találni a tökéletes úti célt.


Legyen isteni a strand

Mégpedig olyan, ahol az se baj, ha rosszabbra fordul az idő. Sárváron, a Spirit Hotelben kellemesen hűs vízzel töltött élménymedencék, csodás pázsit, nyugágyak és árnyat adó fák várnak a szabadban. Csak egy szavadba kerül, és a hűsítő italodat a nyugágyadhoz hozzák. Persze ha úgy kényelmesebb, akkor a medence partján, kényelmes fotelekben ülve is elfogyaszthatod a megkívánt finomságokat. Fürdés közben még a legerősebb napsütésben sem kell a leégéstől tartanod, hiszen a víz fölé kifeszített vitorlák védenek a káros sugaraktól. Akkor sem kell lemondanod a vizes élményekről, ha nincs igazi strandidő, hiszen uszoda és számtalan élménymedence vár a fedett fürdő oázisban is. A termálfürdőt mindenképpen ki kell próbálnod, hogy megtapasztald, milyen selymessé válik a bőröd a gyógyvíz hatására.

Legyen angyalian jó ez a nyár!

 

Kényeztessenek, de ne feszélyezzenek

A többszörösen díjnyertes Spirit Hotelben minden a kényelmedről szól. Tökéletes kiszolgálásban lesz részed az érkezéstől az elutazásig. Az étteremben és a bárokban figyelmes felszolgálók teljesítik a kívánságaidat. A spa recepción segítenek eligazodni a számtalan wellness- és szépség kezelés között, így biztosan megtalálod azt, amelyik éppen a te habitusodnak megfelelő. A masszőrök, a mozgásterapeuták, a kozmetikusok mindannyian magasan képzett szakemberek, így biztosan nem okoz majd csalódást egyikőjük sem. 

Legyen angyalian jó ez a nyár!

 

Pöröghess, ha ahhoz van kedved

A szabadság első napjain jól esik a semmit tevés, ám utána már nem biztos, hogy ennyi elég a kikapcsolódáshoz.  Amikor rád tör a mozgás iránti vágy, a Spirit Hotelben megannyi lehetőség között választhatsz. A csoportos órák között vízi- és tornatermi foglalkozások is vannak, de használhatod a jól felszerelt fitnesztermet is, ha inkább egyénileg edzenél. Részt vehetsz nordic walking túrán, biciklizhetsz és lovagolhatsz, de rendelkezésedre állnak tenisz- és squashpályák is.

Legyen angyalian jó ez a nyár!

 

Ne kelljen az egészséges életmódról lemondani

A világ legjobb egészséghoteljeit tömörítő nemzetközi szervezet – a Healing Hotels of the World – azért választotta a Spirit Hotelt a tagjai közé, mert kimagaslónak ítélték a szálloda egészség iránti elkötelezettségét. Érdemes kihasználnod a hotel kivételes adottságait, és a nyaralás alatt a számtalan egészségmegőrző program, kezelés valamelyikét ki is próbálhatod. Szakorvosok, dietetikus, életmód tanácsadó és személyi edzők várnak konzultációs lehetőséggel, akiktől igény esetén segítséget kaphatsz egy egészségesebb életmód kialakításához is.

 

Legyen angyalian jó ez a nyár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top