TV-sztárok

Milliókat bukik Keresztes Ildikó, de nem bánja

Nem okoz gondot az énekesnőnek, hogy az X-Faktor nélkül idén milliós bevételtől esik el. Állítja, megengedheti magának, hogy csak olyan felkérést vállaljon el, ami tetszik neki.

Tele van tervekkel az őszre vonatkozóan Keresztes Ildikó, aki három év után kiszáll az X-Faktorból – írja a Blikk. Míg az ugyancsak lecserélt mentortársát, Nagy Ferót érzékenyen érinti, hogy kiesik a műsorból származó, egyes hírek szerint 10 milliós bevétele, addig a 48 éves énekesnőnek emiatt nem fáj a feje. „Nyáron rengeteg feladatom lesz, az Anconai szerelmesekkel járjuk az országot, ősszel pedig szeretném a hosszú ideje dédelgetett álmomat, a Keresztes Ildikó színházturnét megvalósítani. Végre elkezdtem a könyveket is” – sorolta terveit a tehetségkutató korábbi ítésze. Mint mondja, most csak annyi történik, hogy ugyanúgy keres, mint három évvel, az x-faktoros időszak előtt, s ezentúl sem fog olyan felkérést elvállalni, ami nem tetszik neki. „Megtehetem, megengedhetem már magamnak, hogy amit nem szeretek, azt ne csináljam” – árulta el.

Milliókat bukik Keresztes Ildikó, de nem bánja

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top