TV-sztárok

Ismertségükkel csajoznak az Éjjel-nappal Budapest sztárjai

Kihasználják a népszerűséget az Éjjel-nappal Budapest sztárjai. Lali és Kristóf is intenzíven csajoznak az ismertséggel.

Nem keresnek komoly kapcsolatot, de élvezik a szép lányok érdeklődését, derül ki az Éjjel-nappal Budapest két szereplőjéről, Laliról és Kristófról a Blikkből. Kristófnak korábban sem okozott nagy gondot a csajozás, de nem bánja, hogy az sorozatnak köszönhetően még több lány közül válogathat.
„Attól függ, ki és hogyan szólít meg. Sok lánynak bejön a stílusom, igaz néha sokkal rendesebben viselkedem, mint azt elsőre gondolják, de nem tagadom, hogy ahogyan a sorozatban viselkedem, az is én vagyok” – mondja az ismerkedésről Kristóf, aki saját bevallása szerint pörgős életet él, és azt nem árulta el, van-e most valakije.
Lalinak volt már komolyabb kapcsolata, de most esze ágában sincs ilyesmibe belevágni, inkább él a rajongók lelkesedésével. „Az eszembe sem jut most, hogy belevágjak egy komolyabb románcba. Megyek jobbra-balra, bulizom önfeledten, egyelőre nem szeretném lekötni magam, csak jó lenne, ha nem mindig egyedül aludnék” – magyarázta a sorozat álommunkát kapott szereplője.

Ismertségükkel csajoznak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top