TV-sztárok

Muri Enikőt felveti a pénz

Tudatosan építi karrierjét Muri Enikő.
A(z) “Megnézted már Enikőt a Ghost című darabban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Az X-Faktor második szériájában második helyezést elért énekes minden lehetőséget megragad. A Blikk információi szerint tavaly kevesebb, mint egy év alatt tízmillió forintos bevételt könyvelhetett el cége, amit édesapjával közösen vezet. A tehetségkutató után Enikő nagy népszerűségre tett szert, azóta is fellépésről fellépésre jár és színházi előadásokban is játszik. Enikő ennek ellenére nem szórja a pénzt, a jövőjére is gondol, tudatosan építi azt. „Nagyon megtisztelő, amikor valakit jónak tartanak a szakmán belül. Számomra a mai napig ez az egyik legnagyobb elismerés a közönség szeretetén kívül. Sosem a pénz motivált, de annak örülök, hogy szépen gyűlik, viszont azt is fontos elmondanom, hogy nagyon sok energiát és munkát fektetek ebbe bele nap mint nap mind énekesi, mind pedig színházi oldalról” – mondta az énekesnő.

Muri Enikőt felveti a pénz

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top