TV-sztárok

Kivételes emberséggel néztek szembe Alföldiék

Megható és emberi pillanatokkal szembesültek a mentorok a tábor válogatóján.

Józsit, az X-Faktor válogatójának meglepetés-továbbjutóját nagy szeretettel várták a mentorok a színpadra, és megható produkcióban lehetett részük.
A versenyzők feladata az volt, hogy trióvá alakulva együtt énekeljenek egy rájuk osztott dalt. Józsi társai óriási emberséggel és türelemmel dolgoztak közösen ahhoz, hogy a sajátos előadásmódú társukkal szórakoztató produkciót adjanak elő.
„Sokan nem értik őt a táborban. És tudjuk, nem mindegy, hogy valakin nevetnek, vagy pedig valakivel. De ő hihetetlenül jó fej, aki boldogságot sugároz és ezt átadja a környezetének is” – mondták róla.
Józsi sajnos nem jutott tovább, a verseny számára véget ért, de két előadópartnere igen, akikhez Alföldi Róbert külön is szólt. „Hadd mondjam el, hogy nagyon nagyra értékelem ennek a hármasnak az emberi oldalát, hogy sok energiát, türelmet, szeretetet raktatok abba, hogy Józsi elfogadható része legyen a tercettnek. Le a kalappal előttetek!” – dicsérte meg őket. Szikora Robi pedig a kiesett versenyzőt a döntés kihirdetése után extra jutalomban is részesítette: vendég fellépőnek hívta meg őt egy R-Go-koncertre, ahol eredeti, a válogató során előadott produkcióját adhatja majd elő.

Kivételes emberséggel néztek szembe Alföldiék

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top