TV-sztárok

Vajnáék is elkísérték Hajdúékat Moszkvába – galéria

Sarka Katát és férjét a Vajna házaspár is elkísérte Moszkvába, hogy együtt szurkoljanak Kárpáti Rebekának.

Tegnap repülőre ült a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, Sarka Kata, és férje, Hajdú Péter, hogy a helyszínen szurkoljanak Kárpáti Rebekának a Miss Universe 2013 döntőjében. A házaspár azonban nem magában utazott Moszkvába, elkísérték őket legújabb barátaik is, a nemrégiben házasságot kötött Vajna házaspár. A szerelmespárok több képet is közzétettek a közös oroszországi kalandról, ahol láthatóan olyan jól szórakoznak, akár a tinédzserek.

Vajnát megfiatalította Tímea

Andy Vajnát és feleségét sokáig támadták a nagy korkülönbség miatt, ám a producer bizonyította, egy fiatal asszony tényleg  megfiatalítja az embert: korát meghazudtolva, hátára kapva nejét bohóckodtak Sarka kamerája előtt. Mr. Frizbi feleségét pedig annyira felfrissítette a hűs orosz levegő, hogy nyilvánosan vallott szerelmet férjének. „Egyszer csak azon kaptam magam, hogy fülig szerelmes vagyok belé, és ettől kezdve valahogy kerekebb lett számomra a világ. Szebbnek láttam a napsütést, illatosabbnak éreztem az esőt, boldogabb voltam attól, hogy élek, és hogy az ő közelében lehetek. A valóságban a szerelem ezerszer szebb és jobb, mint valaha hittem. A szív dübörög, a lélek ujjong, a test ünneplőbe öltözik, hogy a legszebb formáját nyújtsa, és amikor egymás karjaiba olvadunk, megszűnik létezni a világmindenség” – írta a megható sorokat a konyhatündér üzletasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top