TV-sztárok

A Szulejmán sztárja: “A fiam pont úgy nem bír egy helyben maradni, mint én”

"Belenéztem a szemébe, és tudtam, hogy Bergüzart nekem rendelte a sors" – mondta a Szulejmán főszereplője, Halit Ergenç. Pedig nem könnyű őt szóra bírni, legalábbis ezt mondják róla a török újságírók. Szerepeiről ugyan szívesen beszél, ám életéről eddig alig árult el valamit. Most azonban megszólalt.

„A fiam külsőre jobban hasonlít az anyjára”

Az Al Hayat csatornának adott interjúban rutinos riporter faggatta Halit Ergençt, akinek így esélye sem maradt a jól megszokott sablonos válaszokat adni. Halit az interjúban elárulta, hogy bár elégedett filmes szerepeivel, és nem tud elég hálás lenni a sorsnak a tévés sikerekért, de időként szívesen visszatérne a színházba. „Gyakran álmodom arról, hogy utazó színházat alapítok, csak úgy felpakolom a családot, és körbeutazzuk az országot. De tudom, hogy ezt nem tehetem meg a szeretteimmel” – mesélte a Szulejmán főszereplője, aki meglepő módon ebben az interjúban még kisfiáról, Aliról is mesélt. „Külsőre jobban hasonlít az anyjára, mint rám, és ez bosszant is. Nagyon energikus gyerek, és éppen úgy nem bír egy helyben maradni, ahogyan én sem, de felnőttként biztosan higgadtabb lesz. Néha felsejlik, hogy édesapám mit tett annak idején velem, amikor hasonlóan rosszalkodtam, mint most Ali. Tanulok abból, ahogyan az édesapám velem bánt” – folytatta Halit, aki már most biztos abban, hogy nem erőlteti fiára a színjátszást.

Megnézem
Összes kép (1)

Nehezen hozta meg a döntést: elhagyja első feleségét

A színész arról is mesélt, hogyan viseli kisfia, hogy a Szulejmán miatt hatalmas szakállt kellett növesztenie. „Ali már szakállal szokott meg, és ő éppen azt kérte, hogy ne vágjam le. Pedig én már szabadulnék a szakálltól. Csak attól tartok, a fiam nem ismer majd meg nélküle. Na jó, persze viccelek, biztos vagyok benne, hogy idővel megszokja. Persze csakis a Szulejmán befejezése után” – ecsetelte a török színész, aki az élet legnagyobb ajándékának tartja, hogy találkozott feleségével, és megszületett közös gyermekük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top