TV-sztárok

Karácsony a képernyőn

A karácsony talán a legszebb időszaka az évnek, de ki tagadná, hogy kimerítő is a vele járó sürgés-forgás. Két grandiózus ünnepi lakoma között és egy bonyolult családlátogatás után neked is jól esik majd elheverni a kanapén, bekapcsolni a tévét és szörfözni a csatornák között. Jó műsorokban idén sem lesz hiány.

Karácsony a képernyőn

Ha van UPC Direct előfizetésed, garantáltan találsz majd kedvedre való filmet és egy jó pár olyan csatornát nézhetsz, ami sok más szolgáltató csomagjában nincs benne. Nézzük sorra néhány ilyen népszerű csatorna karácsonyi műsorkínálatát.  Itt van mindjárt az MGM, a nagy mozifilmek lelőhelye, ahol december végén egymást követik a klasszikus, kiváló filmek, csak győzz választani. A Ben Hur ismét képernyőre kerül 24-én este és felejthetetlen élményt fog szerezni még azoknak is, akik nem először látják ezt a kiváló alkotást. Családi mozinak a Minden kutya a mennybe jut 3. című kedves Disney rajzfilmet ajánljuk. Charles B. Barkin, a melegszívű németjuhász és barátainak kalandjai korosztálytól függetlenül kellemes szórakozást ígérnek. A romantikusabb kalandra vágyók nézzék meg, milyen volt Jan-Paul Belmondo huszonéves szívtipróként az Egy férfi, aki tetszik nekem című francia filmben.

Karácsony a képernyőn

Szerelem vég nélkül

Persze lehet, hogy nem az egészestés mozifilmekre vagy beállítva, hanem inkább a sorozatokat kedveled. Ebben az esetben neked szól az AXN White-on az értelem és érzelem, a Hölgyek öröme és a Bűvölet, aminek epizódjaiból naponta többet is leadnak az év végén. Még ha sorozatfüggő vagy, akkor se mulaszd el Julia Roberts romantikus, elgondolkodtató filmjét, az Ízek, imák, szerelmek című alkotást. Ha viszont a sorozatokból a keményebb fajtát kedveled, kövesd Hannibál Lecter vérfagyasztó történetét vagy Spartacus küzdelmeit az AXN Black csatornán. Mindkettő folyamatosan fut az ünnepek alatt.

Karácsony a képernyőn

Kacagd át az ünnepet!

Nem a szívet, hanem inkább a rekeszizmokat hozzák mozgásba a Filmbox vígjátékai. Kuriózumnak ígérkezik a „Hölgyválasz – Én táncolnék veled” elfoglalt japán üzletemberének botlásai a táncparketten és reménytelen szerelme a vonzó, fiatal tánctanárnő iránt, és a Ki tud cseresznyés sütit sütni? című komédia kissé paranoiás főhősnője, Woody Allen stílusában füstölög saját balsorsán és hajkurássza az újabb szerelmet.

Karácsony a képernyőn

Okosodj a tévéből is!

Ha nem a szórakozás és kikapcsolódás miatt ülsz a tévé elé, akkor a Spektrum Home csatornán ajánljuk neked Kirstie és Phil tévéműsorát. December 25. és 29. között az első évad négy epizódját adják le, amiben a páros pont a tökéletes karácsony kellékeit veszi számba és tanácsot ad, hogy milyen praktikákkal teheted emlékezetessé az ünnepeket. A sorozat már december 7-én elindul, érdemes figyelemmel követni, ha jópofa ajándékötletekre és dekorációs tanácsokra vadászol!

Szintén a praktikussága miatt tanácsos belepillantani a Discovery Science csatornán Heston Blumenthal, három Michelin-csillagos szakács, Boszorkánykonyha című műsorába. A The Fat Duck étterem vezetője a molekuláris gasztronómia, a csúcsprofi főzőtudomány területére kalauzolja nézőit. Ha valakitől, tőle biztosan jó receptet kapsz karácsonyra!

Karácsony a képernyőn

Ha sem a nevetés, sem a főzőtudomány, de még a kalandfilmek sem hoznak lázba, akkor egy kis pletykáért kapcsold be a Discovery World-öt, ahol az Igaz történetek című sorozatban Hollywood-i kasszasikerek kulisszatitkairól lebben fel a fátyol, vagy hangolj a TLC-re, ahol Theres, egy tipikus, Long Island-i családanya hívja randevúra rég elhunyt személyek szellemeit, hogy segítsen a hátrahagyott, élő rokonaiknak kapcsolatba lépni velük. A médium és látnok ténykedése már sok szkeptikus szakembert gondolkodóba ejtett, rád is nagy hatással lesz majd, amit a képernyőn látsz róla!

Ha a karácsonyi készülődés és az ünnep miatt nincs időd tévézni, élesítsd be a UPC Direct DVR szolgáltatását, mert ezzel felveheted és később visszanézheted a kiválasztott részeket. Ha még nincs DVR-od, rendeld meg most, hisz akár ingyen a tiéd lehet a UPC Direct jóvoltából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top