TV-sztárok

Így készülnek az utolsó döntőre az X-faktorosok

Ma este kiderül, kik lesznek idén dobogósok az X-Faktorban. Megnéztük, hogyan kampányolnak a résztvevők a közösségi oldalakon.

Így készülnek az utolsó döntőre az X-FaktorosokMa este kiderül, melyik az a három versenyző, aki egészen biztosan dobogón fogja befejezni az idei X-Faktort.

Danics Dóra valószínűleg csak a háttérben kampányolhat legfeljebb, közösségi oldalán ugyanis október óta nem beszélgetett rajongóival. Mentora, Geszti Péter a lelkünket célozza meg helyette is: „Ülök az öltözőben és arra gondolok, hogy most fordulhatunk be a célegyenesbe a lányokkal.” Van esély rá, hogy megváltozzon Dóri és Tünde élete – folytatja Geszti a sorokat.

Krasznai Tünde, úgy tűnik, főleg az élményért hálás, mert szavazatok begyűjtése helyett inkább már most megköszöni az oldalát olvasóknak az eddigi támogatást. Tóth Gabi egyelőre nem nagyon buzdítja a szavazókat, ahogyan Szikora Róbert sem, igaz, az R-Go frontembere eddig sem élt a közösségi oldal erejével. A ByTheWay és Csordás Ákos viszont már annál aktívabbak. Igaz, ők leginkább a műsor közben fejezik ki izgatottságukat, a döntő kapcsán pedig helyettük a rajongói oldal adminisztrációs munkatársa tette mindössze közzé a szavazáshoz szükséges információkat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top