TV-sztárok

A leglátványosabb celebfogyások

Kitartás, akaraterő, önismeret, kemény munka. Ez mind megvan azokban a sztárokban, akik úgy döntöttek, leszámolnak pluszkilóikkal. Összeszedtük, kik azok a hírességek, akik felvették a harcot, és több tíz kilótól szabadultak meg néhány hónap leforgása alatt.

Christina Aguilera

Közel 23 kilót adott le az énekesnő, aki idén ismét visszatér a Voice zsűriszékébe. Az elmúlt években rengeteg kritika érte, amiért meghízott, gyakorta kérdezgették tőle, hogy esetleg ismét gyereket vár-e,  vagy betegség miatt kövér. Bár annak idején többször elmondta, mennyire nem érdekli mások véleménye, mert végre boldog, párja elfogadja így, és jól érzi magát a bőrében, most mégis elismeri: soványabban több az öröme. Nemcsak azért, mert sokat dicsérik, hanem azért is, mert energikusabb, és így jobban bírja a munka után, amikor a gyerekével játszik. Sok magazin írta már meg a tuti receptet, de a legtöbb szakértő állítja, hogy ebbe a csodás átalakulásba bizony a plasztikai sebészek is besegítettek, legalább egy mellfelvarrással.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

Britney Spears
Unalmas lenne most itt felsorolni, hogy az elmúlt években mi történt az énekesnővel, hiszen nem a fogyása vagy a hízása keltette a legnagyobb feltűnést. Május óta azonban ez az egyik legnagyobb hír vele kapcsolatban, hiszen olyan remek formában van, mint talán soha korábban. Nemcsak karcsú, de egészséges és elégedett is most az életével. Rendszeresen jár edzeni, nem véletlen, hogy a Shape, az Ok! magazin, és még számtalan újság igyekezett exkluzívként beállítani Spears látványos fogyásának titkát. Pedig nincs titok, csak étrendváltás és kemény edzések. Igaz, a Hupikék törpikék 2 bemutatóján az arca kissé furának tűnt, de más plasztikai beavatkozással nem gyanúsították meg.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

Kelly Osbourne
Korábban – saját bevallása szerint – rengeteg különböző drogot kipróbált, sokszor ivott és csak az volt a fontos, hogy ételhez jusson, ha éhes volt. Mindez azonban megváltozott pár évvel ezelőtt, elkezdett odafigyelni magára, aminek látványos eredménye a fogyás. Kelly ma már rendszeresen jár edzeni, gondot fordít arra, mennyit eszik, és amióta egy vegetáriánus szakáccsal kezdett találkozgatni, még tudatosabban ügyel az ételek minőségére is. Nem csoda, ha ma már ezért kerül a címlapokra.

A leglátványosabb celeb fogyások


Jennifer Hudson
Egy amerikai tehetségkutató műsorban tűnt fel, ahol hetedikként végzett. Az akkor még pufi énekesnőt a Dreamgirls című filmben ismerhette meg a világ, ahol Beyoncé oldalán szerepelt, és alakításáért díjat is kapott. Mostanában azonban nemcsak a karrierje miatt foglalkoznak vele, hanem a csodálatos átváltozása miatt került címlapokra. A Weight Watchers program arcaként reklámozza azt a módszert, ami neki segített lefogyni.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

Juhász Adrienn
A Jóban Rosszban sorozat színésznője tavasszal kezdett el keményen edzeni és diétázni, mert nyárra már jó formába akarta hozni magát. Évezettel beszélt arról, hogy végre nem kell éheznie, és hatalmas segítség neki az is, hogy sorozatbeli színésztársával, Szabó Zsófival rendszeresen beszéltek, és biztatta őt.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

Janicsák Veca
Már tavaly sokat cikkeztek arról, hogy az énekesnő 10 kilótól szabadult meg. Annak idején sok kritika érte kerekded formái miatt, mostanra viszont már azért fanyalognak egyesek, hogy rá sem ismerni a plakátokon a fiatal sztárra, de a Hal a tortánban is egészen másképpen nézett ki, mint ahogyan megszokhattuk.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

Erdélyi Mónika
15 kilótól szabadult meg az egykori műsorvezető, aki elmesélte, hogy diétája lényege: a vércukorszintjét állandóan alacsonyan tartja. Ahogy Mónika Facebook oldaláról kiderült, az étrendváltás mellett újabban sokat mozog, és esküszik a tánc jótékony hatására. „Akinek nincs kedve futni ma, annak javaslom, hogy próbálja ki a merengue-salsa.raggaeton tánckombinációt! Én megszerettem. Alig kapok levegőt, de vigyorogtam végig. Szóval táncra fel!” Mónika még egy ruhaméretet akar fogyni, ami nagyjából négy kiló, és akkor elégedettebb lenne magával.

A leglátványosabb celeb fogyások

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top