TV-sztárok

X-Faktor: ByeAlex segíti Tóth Marcit

Erősen indított, aztán valami mégis megtört benne. Tóth Marci volt az első a fiúk közül, aki kiesett az X-Faktorból, mégsem csügged. A műsor óta ugyanis rengeteg ajánlatot kapott.

X-Faktor: ByeAlex segíti Tóth MarcitTóth Gabi mentoráltja jó példa: nem kell megnyerni ahhoz az X-Faktort, hogy valakire felfigyeljenek. Tóth Marcit, bár elsőként esett ki a fiúk csapatából, a műsor után egyből ajánlatokkal bombázták. „Az X-Faktor óta nagyon sok felkérés érkezett. Többen megkerestek zenei lehetőségekkel, ennek nagyon örülök. Egyelőre még gondolkodom, hogy mi lenne a jó, merre induljak” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Marci, akit egy különleges labirintus megnyitóján csíptünk el.

A fiatal énekes szeretne a saját lábán megállni, de nem tagadja, némi útmutatásra szüksége van. Ezért zenei kérdésekben unokatestvéréhez, a Dal jövő évi egyik zsűritagjához, ByeAlexhez is gyakran fordul. Alex már ellátott egy-két jó tanáccsal. Adok a véleményére, segít abban, hogy mit, csináljak, merre induljak” – árulta el a fiatal tehetség, aki azt tervezi, hogy hamarosan Budapestre költözik, hogy innen egyengesse zenei pályafutását.  

Nézd vissza Marci válogatón előadott produkcióját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top