TV-sztárok

Díjnyertes sorozatokkal érkezik a FOX!

A világ legnépszerűbb sorozatai, a legújabb évadok bemutatói, a legnagyobb stúdiók alkotásai. A FOX csatorna magyarországi debütálásával először kerülnek magyar nyelven bemutatásra olyan díjnyertes sorozatok, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája, vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei. A csatorna hazánkban az elsők közt a Telekom digitális családi csomagjában lesz elérhető.

Elmúltak azok az idők, amikor hónapokat vagy akár éveket kellett várni egy-egy nagy sikerű sorozat vagy film televíziós premierjére. A hazánkban február 4-én debütáló FOX népszerű amerikai sorozatokat hoz el a magyar nézőknek, ráadásul a legújabb évadok epizódjaival, amelyek pár nappal a külföldi premierek után hazánkban is bemutatásra kerülnek.
Az idei évben több világpremier is várható: a Da Vinci démonainak második évada, a The Walking Dead ötödik szériája, a 24: Live another day és a 25. évfordulóját ünneplő A Simpson család legújabb epizódjai is a FOX-on lesznek megtekinthetők, akárcsak a Gilian Anderson főszereplésével készülő Crisis. Ráadásul mindez szinkronos változatban.

Díjnyertes sorozatokkal érkezik a FOX!

Mindemellett a sorozatrajongók A híd (The Bridge), Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow), az Így jártam anyátokkal, továbbá a Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült The Crazy Ones epizódjainak is örülhetnek.

Díjnyertes sorozatokkal érkezik a FOX!

 

A sorozatok mellett hollywoodi nagyjátékfilmek, dokumetum jellegű alkotások és az Egyesült Királyságban készült életmód-sorozatok is megtekinthetőek lesznek, napközben pedig különleges főzőműsorokat is láthatunk, amelyek a világ különböző konyháit mutatják be.

A FOX műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, és országosan az elsők közt a Telekom digitális családi csomagjában elérhető. A csatorna indulása a FOX International Channels stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte, a régióban méltán népszerű National Geographic Channel és a NatGeo Wild csatornák mellett.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top