TV-sztárok

Damu Roland miatt tüntetett Vajna Tímea

A színész egykori kedvese így akarja felhívni a figyelmet a bántalmazott nők jogaira.

Damu Roland egykori kedvese a jó ügy mellé állt – adta hírül a Blikk. Vajna Tímea ugyanis a minap Damu Roland miatt tüntetett Vajna Tímeanyilvánosan is kiállt a bántalmazott nők jogaiért egy táncos tüntetés keretein belül. Mint ismeretes: a modellnek 2010 őszén okozott nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket akkori kedvese, Damu Roland, akit eme tette miatt a bíróság négy és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélt.

Az egykori sorozatsztár lassan két esztendeje tölti a büntetését. S, bár az idő telik, vannak dolgok, amelyeket nem lehet elfelejteni – minden bizonnyal ezt gondolta a lehallgatott modell is, amikor az Egymilliárd Nő Ébredése nevezetű táncos tüntetésben vállalt szerepet.

“Azért táncolok, mert jól tudom, min megy keresztül az a nő, aki ma nem táncol velünk. Jó volt látni, ahogy a forgások és a kézemelések közben lassan mindenki önfeledten mosolygott. Fontos, hogy figyeljenek ránk” – nyilatkozott a lapnak a Megdönteni Hajnal Tímeát premierjéről hiányzó modell, akit ahogy mindenben, úgy ebben is támogatja a férje, Andy Vajna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top