TV-sztárok

Visszavonul Király Viktor

Az elmúlt hónapok hajtása után Király Viktor úgy döntött, egy kis időre szabadságolja magát, hogy a dalszerzésre koncentrálhasson.

Visszavonul Király ViktorVersengett az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételért A Dal című versenyben, harmadik helyen végzett duettpartnerével A Nagy Duettben, együtt dolgozott a legendás Run DMC trió egyik tagjával, DMC-vel és a TV2-n hamarosan újrainduló Az Ének Iskolája című énekes tehetséggondozó műsor második évadában is ismét tanárként egyengeti majd a kis tehetségeket.

Király Viktor mögött igazán mozgalmas időszak áll, ezért úgy döntött, egy kis visszavonulót fúj. “Az elmúlt hónapokban nem volt időm a dalszerzésre, ezért most elvonulok, hogy dalokat írjak. Ráadásul ez a lelkemet is lenyugtatja – kezdte Viktor a Nők Lapja Cafénak és elárulta, hogyan zajlik az alkotói szabadság. – Otthon van egy kis stúdióm, ott ötletelek. Ha úgy érzem, kész vagyok, akkor vagy én magam írom meg a dalokat, vagy van egy zeneszerzőtársam Londonban, és vele együtt. Ilyenkor vagy ő jön hozzám, vagy én repülök hozzá. Most például én megyek, és jó három hétig semmi mást nem csinálok majd, mint zenét szerzek” – tette hozzá az énekes, aki máris szavazásra buzdítja rajongóit, hisz a VIVA Comet 2014 csütörtöki sajtótájékoztatóján kiderült, hogy többedmagával idén is versenybe száll a zenecsatorna legjobb férfi előadójának járó díjáért.

Király Viktor és DMC közös dalát itt meghallgathatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top